Heb je een vraag over toezicht en Moderators in Space Hotel, kijk dan eerst even hier

Wat zijn Moderators?

Moderators zijn toezichthouders die speciaal in het hotel rondlopen om onschuldige Space's te beschermen en de 'bad guys' in de gaten te houden - Space's die zich niet houden aan de Algemene Voorwaarden van Space Hotel. De Moderators zijn een van de methoden waarmee we de Space Regels bewaken, en zo blijft Space Hotel een leuke en een veilige plek, voor iedereen.

Je kunt Moderators herkennen aan de 'Space Staff' badge naast hun naam. Ieder ander die zegt dat hij een Moderator van Space Hotel is, en niet zijn badge kan laten zien, vertelt niet de waarheid.


Moderators hebben verschillende taken:

Corrigeren - als een Space zich niet aan de regels houdt kan hij of zij die Space waarschuwen, of voor enkele uren, of zelfs voor altijd uit het hotel zetten.

Hulpverlening - Moderators ontvangen de berichten die via het blauwe vraagteken worden verstuurd, en komen de Space's in nood te hulp.

Aangeven - Moderators geven Space's aan die zich niet aan de regels houden, die bijvoorbeeld scheldwoorden hebben gebruikt in hun Space naam, missie of kamernaam en fungeren als de oren en ogen van Space Hotel.

Gastvrijheid - Moderators zorgen dat Space's zich welkom voelen, door hun vragen te beantwoorden en ze in het hotel te begeleiden.