Space Uitdagingen [NIEUW]
Laatste Nieuws
Altijd op de hoogte van alle gebeurtenissen in Space!
Space Uitdagingen [NIEUW] 

Beste Space’s, 

We hebben weer leuk nieuws voor jullie! Hierbij introduceren wij (Juliarose & Irsa) iets nieuws op space! Hou je vast voor… Space Uitdagingen!

Huh, alweer iets nieuws op Space... Wat nu weer Juliarose en Irsa? Wat is Space Uitdagingen?!

In het nieuwsartikel Space Uitdagingen wordt elke week een nieuwe uitdaging voor jullie bekendgemaakt. Deze uitdagingen testen je creativiteit, behendigheid, doorzettingsvermogen, skills en nog veel meer! De uitdagingen kunnen groot en moeilijk zijn, maar ook klein en makkelijk. Met Space Uitdagingen willen wij jou veel variatie bieden in activiteiten waar je aan mee kan doen op Space. Sommige uitdagingen gaan vaker terug komen, dus als je niet wint kun je later een nieuwe kans krijgen. We hopen dat jullie het leuk gaan vinden! 

Bij deelname aan een uitdaging of als je de winnaar bent van een uitdaging kan je leuke prijzen winnen! Deze prijzen verschillen per uitdaging en ze staan vermeld in het nieuwsbericht.

 


  

 En deze week iets compleet nieuws op Space... Outfit van de week!

 Wij zien natuurlijk dagelijks jullie mooie outfits op Space. We zien de creatiefste, gekste, engste,   schattigste en uniekste outfits langskomen. Maar wij zoeken de allerbeste stylist van Space! Vind     jij het leuk om al je creativiteit te stoppen in het maken van outfits op space? Dan is meedoen aan   deze competitie zeker wat voor jou!

En omdat wij de afgelopen weken en de aankomende weken met winterjas, sjaal, muts en handschoenen de straat op gaan is het thema van deze Outfit van de week… Winters!

 


Laat je creativiteit zien in een leuke outfit die te maken heeft met het thema. Het is de bedoeling dat je een screenshot/foto maakt van je outfit. Klik hier om (de foto van) je outfit in te sturen en dus deel te nemen aan deze uitdaging. 

We kijken uit naar jullie inzendingen! We hopen dat jullie deze eerste uitdaging leuk vinden en we hopen op veel deelnemers. :)

Aan deze uitdaging kun je deelnemen vanaf 17 november. De deadline is vrijdag 22 november, 23:59. Er wordt niet gekeken naar inzendingen die later worden ingestuurd.

 


 

 

Bij elke uitdaging vallen er andere prijzen te winnen. Dit kan van alles zijn. Van diamanten en badges tot rares en Game Punten!

 

De winnaar van ‘Outfit van de week’ krijgt:

 5 Game Punten (Gamer van de maand)

 1 Rare

 1 Unieke badge van Outfit van de week
 

  

- Je mag maar één inzending doen bij Outfit van de week. Mocht je meer inzendingen sturen, dan kijken we alleen naar jouw eerste inzending.

- Je hebt een week om je prijzen op te halen. Zoek Irsa of Juliarose in-game op voor je prijs.

- Je mag richtlijnen van bestaande beelden gebruiken, maar er is een verschil tussen het kopiëren van een afbeelding en het gebruik ervan als leidraad/inspiratiebron.

 


 

Heb je vragen of loop je tegen problemen aan? Je kunt altijd terecht bij Irsa of Juliarose in-game, of op discord:


Irsa#3812        Juliarose#3360

 

- Irsa en Juliarose