Laatste Nieuws
Altijd op de hoogte van alle gebeurtenissen in Space!
Space Uitdagingen #1

 

 

Beste Space’s, 

We hebben weer leuk nieuws voor jullie! Hierbij introduceren wij (Juliarose & Irsa) iets nieuws op space! Hou je vast voor… Space Uitdagingen!

Huh, alweer iets nieuws op Space... Wat nu weer Juliarose en Irsa? Wat is Space Uitdagingen?!

In het nieuwsartikel Space Uitdagingen wordt elke week een nieuwe uitdaging voor jullie bekendgemaakt. Deze uitdagingen testen je creativiteit, behendigheid, doorzettingsvermogen, skills en nog veel meer! De uitdagingen kunnen groot en moeilijk zijn, maar ook klein en makkelijk. Met Space Uitdagingen willen wij jou veel variatie bieden in activiteiten waar je aan mee kan doen op Space. Sommige uitdagingen gaan vaker terug komen, dus als je niet wint kun je later een nieuwe kans krijgen. We hopen dat jullie het leuk gaan vinden! 

Bij deelname aan een uitdaging of als je de winnaar bent van een uitdaging kan je leuke prijzen winnen! Deze prijzen verschillen per uitdaging en ze staan vermeld in het nieuwsbericht.

 


 

 

De vorige uitdaging was Outfit van de week. Wij willen jullie heel erg bedanken voor jullie inzendingen! Na lang discussiëren over jullie mooie outfits hebben wij een keuze kunnen maken. 

De winnaar van Outfit van de week is... Canada! 

Gefeliciteerd, we vonden jouw outfit erg casual en toepasselijk bij het thema. Je hebt een week om je prijs bij Irsa of Juliarose op te halen in-game. 

 


 


Deze week een echte uitdaging voor alle Space’s... Zoek de verschillen!

Iedereen houdt van spelletjes toch? De sudoku of woordzoeker in de krant (of op internet natuurlijk) hebben we allemaal wel een keertje gedaan. Wij hebben voor jullie een nieuwe en uitdagende uitdaging deze week. En natuurlijk in het thema van winter en kerst!

Doe je sjaal weer om en je handschoenen weer aan en ga op pad! Ben jij een echte speurneus en kan jij alle verschillen vinden? We hebben niet één kamer voor jullie gemaakt, maar twee! Dat betekent twee keer zoveel fun!

 


Zoek in de navigator naar de eigenaar: Juliarose, of zoek naar de kamers: [SU] Zoek de verschillen #1 en [SU] Zoek de verschillen #2

In elke kamer verschillen er 4 meubi’s van de linkerkant met de rechterkant. Zoek deze 4 verschillende meubi’s en noteer ze. Uiteindelijk zijn er dus 8 verschillen die je in moet voeren in het formulier!

 

Laat zien dat jij een goede speurneus bent en doe mee! Klik hier om de verschillen die je hebt gevonden in te sturen! 

We kijken uit naar jullie deelnames! We hopen dat jullie deze uitdaging leuk vinden en we hopen op veel deelnemers :).

 


 

 

Bij elke uitdaging vallen er andere prijzen te winnen. Dit kan van alles zijn. Van diamanten en badges tot rares en Game Punten!

De winnaar van ‘Zoek de verschillen’ krijgt:

1 Unieke badge van Zoek de verschillen

5 Game Punten per kamer

Dus er zijn in totaal 10 Game Punten voor Gamer van de maand te winnen!
 

 

  

- Aan deze uitdaging kun je deelnemen vanaf 25 november. De deadline voor het insturen is zondag 1 december, 23:59. Er wordt niet gekeken naar inzendingen die later worden ingestuurd.

- Voorzeggen maakt de uitdaging voor iedereen minder leuk. Hou de verschillen dus geheim en laat iedereen zijn best doen om de verschillen te vinden.


 

Heb je vragen of loop je tegen problemen aan? Je kunt altijd terecht bij Irsa of Juliarose in-game, of op discord:


Irsa#3812        Juliarose#3360

 

- Irsa en Juliarose