Laatste Nieuws
Altijd op de hoogte van alle gebeurtenissen in Space!
Adventskalender 2019

Heya Space's!

We zijn inmiddels weer in de gezelligste periode van het jaar! De dagen worden korter, bomen verliezen hun bladeren, de openhaard gaat weer aan, de kerstversiering wordt weer boven gehaald, kerstbomen worden opgesteld en uiteraard die gezellige familiefeestjes met heerlijke lekkernijen en die wel zware kilo'tjes die we weer gaan aankomen... Er staat dus nog een hele hoop voor de deur de komende gehele maand. En wat is een betere manier om aan de feestdagen te beginnen dan een eigen adventskalender?! 

 

Wat is een Adventskalender?!

Een adventskalender is een aftelkalender voor Kerstmis. Deze bestaat meestal uit 24 vakjes die geopend kunnen worden. Traditioneel is er achter elk vakje een verrassing te vinden. De adventskalender is een leuke manier om af te tellen tot aan kerstmis. En dat kan vanaf vandaag ook op Space Hotel!
 

Hoe werkt het?

Vanaf 1 tot 25 december kan je elke dag de Adventskalender openen om elke dag leuke prijzen te ontvangen. Elke dag kan je diamanten, unieke badges, tegekke rares of game punten ontvangen. En dat maarliefst 25 dagen lang!
 

Deze adventskalender kan je terug vinden op het hotel-overzicht. Hier kun je naar toe gaan door op de gele S te klikken linksonderaan in onze client.
 

Zo eenvoudig is het! Heb jij al wat leuks kunnen bemachtigen met de adventskalender? Laat het ons dan zeker even weten. Tot slot wensen wij jullie nog veel succes toe met de aankomende evenementen.

Met vriendelijke groet
Space Medewerkers