Laatste Nieuws
Altijd op de hoogte van alle gebeurtenissen in Space!
Space Uitdagingen #2

 

 

Beste Space’s, 

We hebben weer leuk nieuws voor jullie! Hierbij introduceren wij (Juliarose & Irsa) iets nieuws op space! Hou je vast voor… Space Uitdagingen!

Huh, alweer iets nieuws op Space... Wat nu weer Juliarose en Irsa? Wat is Space Uitdagingen?!

In het nieuwsartikel Space Uitdagingen wordt elke week een nieuwe uitdaging voor jullie bekendgemaakt. Deze uitdagingen testen je creativiteit, behendigheid, doorzettingsvermogen, skills en nog veel meer! De uitdagingen kunnen groot en moeilijk zijn, maar ook klein en makkelijk. Met Space Uitdagingen willen wij jou veel variatie bieden in activiteiten waar je aan mee kan doen op Space. Sommige uitdagingen gaan vaker terug komen, dus als je niet wint kun je later een nieuwe kans krijgen. We hopen dat jullie het leuk gaan vinden! 

Bij deelname aan een uitdaging of als je de winnaar bent van een uitdaging kan je leuke prijzen winnen! Deze prijzen verschillen per uitdaging en ze staan vermeld in het nieuwsbericht.

 


 

 

De vorige uitdaging was Zoek de verschillen! Deze toppers hebben goed gespeurd in onze kamers en hadden alle 8 verschillen goed. Daarom ontvangen deze Space’s 10 Game Punten en een badge! Deze prijzen hoef je niet op te halen, komende week staat alles op jouw account bijgeschreven!

  • Wouter.
  • Lunatic
  • Canada
  • Minniee

 


 


En deze week iets unieks op Space... Foto van de week!

Iedereen maakt wel eens een selfie voor op Instagram, Snapchat, Twitter… Of misschien heb je wel een creatief Tumblr of Pinterest account waar je de leukste foto’s op zet. Ook op space kun je foto's maken! En laten wij nou net een leuke uitdaging bedacht hebben voor de creatieve fotografen op Space…


Ben jij een echte fotograaf en vind je het leuk om je creativiteit te steken in een mooie foto? Maak een te gekke foto, die te maken heeft met het thema. Ga alleen op de foto of met je Space vrienden, maar zorg voor een mooie achtergrond, een geweldige outfit en het belangrijkst: wees creatief! Zet de puntjes op de i zodat het een leuk totaalplaatje is.


Deze week vieren we waarschijnlijk allemaal pakjesavond… En misschien zet je vanavond je schoen wel voor een leuk cadeautje van Sinterklaas! Daarom is het thema van deze Foto van de week… Sinterklaas!

 

 


 

Laat je creativiteit dus zien in een leuke foto die te maken heeft met het thema. Het is de bedoeling dat je een foto maakt met de Space camera!! Deze camera staat links onderin je scherm, naast je profiel. Van deze foto kan je een screenshot maken of je slaat hem op: Klik op de foto > Klik op ‘Edit’ > Klik op ‘Opslaan’ . 

 

Klik hier om (de screenshot van) je foto in te sturen en dus deel te nemen aan deze uitdaging. 

 

We kijken uit naar jullie inzendingen! We hopen dat jullie deze uitdaging leuk vinden en we hopen op veel deelnemers. :)

 


Bij elke uitdaging vallen er andere prijzen te winnen. Dit kan van alles zijn. Van diamanten en badges tot rares en Game Punten!

 

 De winnaar van ‘Foto van de week’ krijgt:


  •  8 Game Punten (Gamer van de maand)
  •  1 Rare
  •  1 Unieke badge van Foto van de week


 

 

 

 

  

- Aan deze uitdaging kun je deelnemen vanaf 2 december. De deadline is zondag 8 december, 23:59. Er wordt niet gekeken naar inzendingen die later worden ingestuurd.
- Belangrijk: Je mag met meerdere Space’s een leuke foto maken, maar de prijs gaat alleen naar degene die de foto heeft ingezonden!
- Je mag maar één inzending doen bij Foto van de week. Mocht je meer inzendingen sturen, dan kijken we alleen naar jouw eerste inzending.
- Je hebt een week om je prijzen op te halen. Zoek Irsa of Juliarose in-game op voor je prijs.
- Je mag richtlijnen van bestaande beelden gebruiken, maar er is een verschil tussen het kopiëren van een afbeelding en het gebruik ervan als leidraad/inspiratiebron.

 


 

Heb je vragen of loop je tegen problemen aan? Je kunt altijd terecht bij Irsa of Juliarose in-game, of op discord:


Irsa#3812        Juliarose#3360

 

- Irsa en Juliarose