Laatste Nieuws
Altijd op de hoogte van alle gebeurtenissen in Space!
Space Uitdagingen #3

 

 

Beste Space’s, 

We hebben weer leuk nieuws voor jullie! Hierbij introduceren wij (Juliarose & Irsa) iets nieuws op space! Hou je vast voor… Space Uitdagingen!

Huh, alweer iets nieuws op Space... Wat nu weer Juliarose en Irsa? Wat is Space Uitdagingen?!

In het nieuwsartikel Space Uitdagingen wordt elke week een nieuwe uitdaging voor jullie bekendgemaakt. Deze uitdagingen testen je creativiteit, behendigheid, doorzettingsvermogen, skills en nog veel meer! De uitdagingen kunnen groot en moeilijk zijn, maar ook klein en makkelijk. Met Space Uitdagingen willen wij jou veel variatie bieden in activiteiten waar je aan mee kan doen op Space. Sommige uitdagingen gaan vaker terug komen, dus als je niet wint kun je later een nieuwe kans krijgen. We hopen dat jullie het leuk gaan vinden! 

Bij deelname aan een uitdaging of als je de winnaar bent van een uitdaging kan je leuke prijzen winnen! Deze prijzen verschillen per uitdaging en ze staan vermeld in het nieuwsbericht.

 


 

 

De vorige uitdaging was Foto van de week. Er waren hele leuke en creatieve inzendingen, bedankt daarvoor! Elke inzending had wat leuks, maar we hebben een keuze kunnen maken…

De winnaar van Foto van de week is... Stoner! 

We vonden de intocht van Sinterklaas heel leuk bedacht. Je hebt gedacht aan de omgeving, medespelers en je outfit. Gefeliciteerd!

Je hebt een week om je prijs op te halen bij Irsa of Juliarose in-game.


 

En deze week hebben we wat nieuws bedacht... Zoek de Space!

We hebben een heleboel Space’s op Space Hotel. Sommige spelers en medewerkers komen dagelijks online, sommigen één keer in de week of één keer in de maand.

Of sommigen misschien wel maar een paar keer per jaar.

We hebben een echte uitdaging voor jullie! Ben jij vaak online? Ben jij oplettend? 

Zet deze kwaliteiten in en doe mee aan Zoek de Space!


          Iedereen kent Vieri wel, de beheerder van Space. Vieri is regelmatig online, soms afk en soms volop aan het kletsen. Zie jij hem wel eens? 

In de ontvangstruimte is het altijd gezellig. Je ziet veel Space’s langskomen, maar één van de gangmakers is Curtis. Hij is vaak online en erg aanwezig. Kan jij Curtis. vinden?

 

 


 

Kom vaak online en let goed op of je deze bekende Space’s ziet. Heb jij deze staff en/of Space gevonden? Maak dan een screenshot als jullie naast elkaar staan en stuur de screenshots in. Zorg ervoor de naam van de gevonden Space duidelijk te zien is en jouw Space ook in beeld is.

Zoek dus naar:
Vieri
Curtis.

 

Klik hier om de screenshots in te sturen en dus deel te nemen aan deze uitdaging. 

We hopen dat jullie fanatiek mee gaan zoeken. Succes! :)

 


 

 

 

Bij elke uitdaging vallen er andere prijzen te winnen. Dit kan van alles zijn. Van diamanten en badges tot rares en Game Punten!

 

De winnaars van ‘Zoek de Space’ krijgen:

1 Unieke badge van Zoek de Space

5 Game Punten per gevonden Space 

Er zijn dus in totaal 10 Game Punten te behalen voor Gamer van de maand!

 

 

 - De naam van de gevonden Space moet duidelijk te zien zijn! Klik op de Space en de naam verschijnt.

- Aan deze uitdaging kun je deelnemen vanaf 9 december. De deadline is zondag 15 december, 23:59. Er wordt niet gekeken naar inzendingen die later worden ingestuurd.

- Elkaar helpen mag… Maar het blijft een competitie!

 


 

Heb je vragen of loop je tegen problemen aan? Je kunt altijd terecht bij Irsa of Juliarose in-game, of op discord:


Irsa#3812        Juliarose#3360

 

- Irsa en Juliarose