Laatste Nieuws
Altijd op de hoogte van alle gebeurtenissen in Space!
DOEI 2019, HALLO 2020!

Heya Space!

Het is zover: 2020! Het is enkele uren geleden werkelijkheid geworden. Het was afgelopen jaar een fantastisch jaar voor Space Hotel. En dat zal in 2020 helemaal niet zo anders zijn. De laatste afgelopen maanden gaat het alleen maar de goede richting uit... Meer spelers, meer meubels, meer features en nog zoveel meer! Om het jaar al goed te starten, hebben wij daarom besloten om weer de vacatures voor enkele functies te openen om nieuw talent wel is waar aan te werven.

Zoals je wellicht weet is Space Hotel is een groot hotel met vele medewerkers. Met zijn alle zorgen onze medewerkers ervoor dat Space Hotel kan bestaan. Zonder hen zouden er namelijk geen evenementen zijn, geen radio en ook zou jullie veiligheid niet gegarandeerd kunnen worden. Je ziet dus dat al onze medewerkers enorm belangrijk zijn voor Space Hotel ongeacht welke functie zij vervullen.

Op dit moment zoeken wij hulp bij het Evenementen team & het palers team. Zou jij graag één van deze willen verstreken? Lees dan hieronder meer...


Vacature - Evenementen Medewerker

Vind jij jezelf ook zo geschikt, om het gezellig in Space te maken? Leuke evenementen te organiseren? Mensen het naar hun zin te maken? Dan is deze functie zeker iets voor jou! Lees hieronder meer...

Wat is een Evenement Medewerker?

Een evenement medewerker op Space organiseert (de naam zegt het al) evenementen! Deze evenementen variëren van een stoelendans tot een groot evenement wat misschien wel uit 50 kamers bestaat.

Je moet als Evenement Medewerker dus goed kunnen bouwen en snel kunnen inspelen op gebeurtenissen, feestdagen of andere speciale gelegenheden.

Vereisten:

- Zit je vol met creativiteit?
- Ben je 12 jaar of ouder?
- Heb je meer dan genoeg tijd?
- Zit je bomvol met (evenement) ideeën?
- Ben jij in het bezit van een Discord account?
- Type je AN? (Algemeen Nederlands met een correcte zinsopbouw)
- Kan je goed samenwerken in teamverband?

Ideaal! Dan hoef je enkel en alleen enkele vragen in te vullen en wie weet ben jij wel onze toekomstige collega!

-> Klik hier om te solliciteren voor EM! <-

 Vacature - Paler

Vind jij jezelf ook zo geschikt, om het ruilen in Space te laten verlopen op een veilige en eerlijke manier? Vind jij verder ook leuk om de economie bij te houden?! Dan is deze functie zeker iets voor jou! Lees hieronder meer...

Wat is een Paler?

Een Paler op Space Hotel organiseert o.a gok wedstrijden en zorgt er verder voor dat het gokken kan gebeuren op een veilige en eerlijke manier!

Je moet als Paler dus regelmatig beschikbaar zijn, op de hoogte zijn van de economie en uiteraard betrouwbaar zijn.

Vereisten:

- 12 jaar of ouder.
- Goed AN kunnen typen met het juiste zinsverband
- Kunnen werken in teamverband
- Op de hoogte zijn van de Space Economie
- Nooit een ruilverbanning hebben gehad
- Eerlijk & betrouwbaar zijn

Fantastisch! Dan hoef je enkel en alleen enkele vragen in te vullen en wie weet ben jij wel onze toekomstige collega!

-> Klik hier om te solliciteren voor Paler! <-

 Wanneer zal de uitslag plaatsvinden?!

Na dat de vacature gesloten wordt zal er eerst een uitgebreide selectieprocedure starten. Dit houd in dat wij alle sollicitaties gaan doornemen en beoordelen. De spelers met de beste sollicitatie worden uitgekozen om zich te bewijzen met de door hen gekozen functie. Wanneer de vacature gesloten wordt? Dat kun je bekijken op onze vacature pagina!

Solliciteer NIET via een reactie bij dit nieuwsbericht!

Want sollicitaties via een reactie worden NIET gelezen

Veel succes!

Ohja! En nog iets...
Wij willen je graag nog mededelen dat er nog een hoop positieve veranderingen op de planning staan, om Space nog meer te verbeteren! Benieuwd naar onze nieuwe updates? Vergeet ons dan zeker niet dagelijks even een bezoekje te brengen of ons te volgen op onze social netwerk kanalen.

Hopelijk tot snel in het hotel!

- Hotel Management