Laatste Nieuws
Altijd op de hoogte van alle gebeurtenissen in Space!
Space Uitdagingen #6Aangeboden door Juliarose en Irsa


Beste Space’s,

 

We hebben weer leuk nieuws voor jullie! Hierbij presenteren wij (Juliarose & Irsa) iets leuks voor iedereen! Hou je vast voor… Space Uitdagingen!

Wat nu weer Juliarose en Irsa? Wat is Space Uitdagingen?!

 

In het nieuwsartikel Space Uitdagingen wordt elke week een nieuwe uitdaging voor jullie bekendgemaakt. Deze uitdagingen testen je creativiteit, behendigheid, doorzettingsvermogen, skills en nog veel meer! De uitdagingen kunnen groot en moeilijk zijn, maar ook klein en makkelijk. Met Space Uitdagingen willen wij jou veel variatie bieden in activiteiten waar je aan mee kan doen op Space. Sommige uitdagingen gaan vaker terug komen, dus als je niet wint kun je later een nieuwe kans krijgen. We hopen dat jullie het leuk gaan vinden! 

 

Bij deelname aan een uitdaging of als je de winnaar bent van een uitdaging kan je leuke prijzen winnen! Deze prijzen verschillen per uitdaging en ze staan vermeld in het nieuwsbericht.


De vorige uitdaging was ‘Zoek de meubi’! Er waren veel deelnemers, waar wij zeer dankbaar voor zijn. Veel plezier met jullie badge! De deelnemers die bewijs hebben ingestuurd, hebben hun 10 Game Punten voor Gamer van de maand ontvangen.

En deze week voor de creatievelingen...
Profiel van de week!

 

Al die leuke statussen, al die mooie outfits, alle gekregen badges, het hartje, de smiley en het doodshoofdje… Daar moet wat leuks mee gedaan worden, vind je ook niet?

 

Bij ‘Profiel van de week’ maak jij een compleet profiel (zoals het voorbeeld) in een eigen gekozen thema. Als je je profiel inlevert, benoem je het thema en/of geef je een uitleg waarom alles bij elkaar past.

Hier een voorbeeld met het zelfbedachte thema: Space Staff. 


Laat je creativiteit zien in een leuke outfit, gecombineerd met een leuke status, badges en je kan ook het hartje, de smiley en het doodshoofdje gebruiken. Het is de bedoeling dat je een screenshot/foto maakt van je profiel. Klik hier om je profiel in te sturen en dus deel te nemen aan deze uitdaging. Succes, we kijken uit naar jullie inzendingen! 

 

Bij elke uitdaging vallen er andere prijzen te winnen. Dit kan van alles zijn. Van diamanten en badges tot rares en Game Punten!

 

De winnaar van ‘Profiel van de week’ krijgt.

 

1 Unieke badge van Profiel van de week                     

1 Rare

 

 

 


 

- Je mag maar één inzending sturen bij ‘Profiel van de week’. Mocht je meer inzendingen sturen, dan kijken we alleen naar jouw eerste inzending.

-  Je mag de richtlijnen van bestaande beelden gebruiken, maar er is een verschil tussen het kopiëren van een afbeelding en het gebruik ervan als leidraad/inspiratiebron.

- Aan deze uitdaging kun je deelnemen vanaf 6 januari. Je hebt tot en met zondag 12 januari, 23:59. Er wordt niet gekeken naar inzendingen die later worden ingestuurd.


Heb je vragen of loop je tegen problemen aan? Je kunt altijd terecht bij Irsa of Juliarose in-game, of op discord:

        Irsa#3812        Juliarose#3360

 

- Irsa en Juliarose