Laatste Nieuws
Altijd op de hoogte van alle gebeurtenissen in Space!
Space Uitdagingen #7

Aangeboden door Juliarose en Irsa


Beste Space’s,

 

We hebben weer leuk nieuws voor jullie! Hierbij presenteren wij (Juliarose & Irsa) iets leuks voor iedereen! Hou je vast voor… Space Uitdagingen!

 

Wat nu weer Juliarose en Irsa? Wat is Space Uitdagingen?!

In het nieuwsartikel Space Uitdagingen wordt elke week een nieuwe uitdaging voor jullie bekendgemaakt. Deze uitdagingen testen je creativiteit, behendigheid, doorzettingsvermogen, skills en nog veel meer! De uitdagingen kunnen groot en moeilijk zijn, maar ook klein en makkelijk. Met Space Uitdagingen willen wij jou veel variatie bieden in activiteiten waar je aan mee kan doen op Space. Sommige uitdagingen gaan vaker terug komen, dus als je niet wint kun je later een nieuwe kans krijgen. We hopen dat jullie het leuk gaan vinden! 

 

Bij deelname aan een uitdaging of als je de winnaar bent van een uitdaging kan je leuke prijzen winnen! Deze prijzen verschillen per uitdaging en ze staan vermeld in het 


 

De vorige uitdaging was’Profiel van de week’. Wij willen jullie heel erg bedanken voor jullie inzendingen! We hebben een keuze kunnen maken….

 

De winnaar van Profiel van de week is... chocopappelat! 

 

Gefeliciteerd, je had een leuk thema (namelijk bouwen) en hebt duidelijk laten zien met je badges dat je een echte bouwer bent! Je hebt een week om je prijs bij Irsa of Juliarose op te halen in-game.

 


En deze week een oude uitdaging op Space... Outfit van de week #2!

Wij zien natuurlijk dagelijks jullie mooie outfits op Space. We zien de creatiefste, gekste, engste, schattigste en uniekste outfits langskomen. Maar wij zoeken de allerbeste stylist van Space! Vind jij het leuk om al je creativiteit te stoppen in het maken van outfits op space? Dan is meedoen aan deze competitie zeker wat voor jou!

De Space Awards (klik voor meer informatie) worden op 25 januari uitgereikt, wij hebben er al enorm veel zin in! We wachten in spanning af wie van de genomineerden de prijs in een bepaalde categorie heeft gewonnen. Misschien ben jij wel één van de winnaars? Alle voorbereidingen voor de officiële Space Awardshow worden gedaan, net zoals onze outfits. We trekken vast allemaal een schitterende jurk of een glimmend pak aan, maar die hebben we nog niet uitgekozen. Welke outfit heb jij voor de Space Awards? Het thema voor deze ‘Outfit van de week’ is dus… Gala!


Laat je creativiteit zien in een leuke outfit, die te maken heeft met het thema. Het is de bedoeling dat je een screenshot/foto maakt van je outfit. Klik hier om (de foto van) je outfit in te sturen en dus deel te nemen aan deze uitdaging. 

 

We kijken uit naar jullie inzendingen! We hopen dat jullie deze uitdaging leuk vinden en we hopen op veel deelnemers. :)


Bij elke uitdaging vallen er andere prijzen te winnen. Dit kan van alles zijn. Van diamanten en badges tot rares en Game Punten!

 

 De winnaar van ‘Outfit van de week’ krijgt:                         

 

 5 Game Punten (Gamer van de maand)

 1 Rare

 1 Unieke badge van Outfit van de week                                                             

 

 

 

 


 

- Aan deze uitdaging kun je deelnemen vanaf 13 januari. De deadline is zondag 19 januari, 23:59. Er wordt niet gekeken naar inzendingen die later worden ingestuurd.

- Je mag maar één inzending doen bij Outfit van de week. Mocht je meer inzendingen sturen, dan kijken we alleen naar jouw eerste inzending.

- Je hebt een week om je prijzen op te halen. Zoek Irsa of Juliarose in-game op voor je prijs.

- Je mag richtlijnen van bestaande beelden gebruiken, maar er is een verschil tussen het kopiëren van een afbeelding en het gebruik ervan als leidraad/inspiratiebron.


Heb je vragen of loop je tegen problemen aan? Je kunt altijd terecht bij Irsa of Juliarose in-game, of op discord:

          Irsa#3812        Juliarose#3360

- Irsa en Juliarose